Posjeta predstavnika Drinsko – Limskih hidroelektrana

Nakon uspostavljene saradnje između sindikata „Hidroelektrana na Trebišnjici“ i Hidroelektrane „Bajina Bašta“, a na poziv predsjednika sindikata „Hidroelektrana na Trebišnjici“, Miloša Ninkovića, danas je u posjeti Hidroelektrani „Trebinje 1“ boravilo pedesetak zaposlenih  u „Drinsko – Limskim hidroelektranama“.

Gostima je na kruni brane „Grančarevo“ dobrodošlicu poželio dipl. inž. Nikola Tubić, rukovodilac HE „Trebinje 1“, a šefovi službi Miroslav Ljubibratić, Milorad Mitrović i Milovan Vukoje su kolegama iz „Drinsko – Limskih hidroelektrana“ predstavili sisitem „Hidroelektrana na Trebišnjici“ detaljno im objašnjavajući sve pojedinosti vezane za istorijat našeg preduzeća, ali i objekte u izgradnji te planove u vezi Hidroelektrane „Dabar“ i Hidroelektrane „Bileća“.

Naše kolege iz Srbije su se interesovale za brojne pojedinosti u vezi izgradnje lučne brane u karstu, ugrađene opreme, trenutnog funkcionisanja preduzeća do projekta „Gornjih horizonata“.

Nakon obilaska krune brane „Grančarevo“, u pratnji rukovodioca, šefova službi i inžinjera u Hidroelektrani „Trebinje 1“, kolege iz Srbije su obišle i mašinsku halu, a zatim je druženje nastavljeno u restoranu Hidroelektrane „Trebinje 1“, uz prigodno posluženje.

Gostima iz Bajine Bašte, Zvornika, Nove Varoši i Čačka na posjeti se zahvalio naš kolega Miloš Ninković, dok je Slavko Bijelić, predsjednik sindikata Hidroelektrana „Bajina Bašta“ pozvao zaposlene u „Hidroelektranama na Trebišnjici“ u uzvratnu posjetu.

Nakon obilaska HE „Trebinje 1“, gosti su u pratnji Miloša Ninkovića obišli i Hercegovačku Gračanicu i manastir Tvrdoš.

FOTOGALERIJA