Resertifikaciona i sertifikaciona provjera sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtjevima ISO standarda u HET-u

Prethodna dva dana, 24. i 25. oktobra u „Hidroelektranama na Trebišnjici“ izvršena je četvrta resertifikaciona provjera sistema menadžmenta prema zahtjevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001kao i prva sertifikaciona provjera za standard ISO 27001.

Predmet provjere bili su: Sistemi menadžmenta kvalitetom (QMS), životnom sredinom (EMS) i bezbjednošću i zdravljem na radu (OHSMS) za obim aktivnosti „Proizvodnja električne energije“ i to na lokacijama: Upravne zgrade, Hidroelektrane „Trebinje 1“ – brane „Grančarevo“, Hidroelektrane „Trebinje 2“ – brane „Gorica“ i Transportne službe.

„Kako je od termina treće resertifikacione provjere prošlo nešto manje od tri godine, bilo je potrebno da se izvrši četvrta resertifikaciona provjera i to u cilju potvrđivanja i održavanja sertifikata. Cilj našeg preduzeća je da prateći najviše međunarodne standarde, konstantno unapređujemo svoj sistem kvaliteta i kvalitet svojih procesa.“ – rekao nam je dipl. inž. Rajko Tanasijević, vodeći referent za sistem kvaliteta u „HET-u“

Provjere sistema menadžmenta izvršilo je sertifikovano tijelo „Managament Systems Certification“ d.o.o. Beograd, Srbija.

FOTOGALERIJA