Održani 15. susreti radnika Elektroprivrede RS

Završenisu petnaesti susreti radnika Elektroprivrede RS koji su održani u Tesliću (Banja Vrućica) od 21.-23. juna 2013. godine. Na sportskim susretima je učestvovalo ukupno jedanaest preduzeća i to: MH ERS – Matično preduzeće, HE na Trebišnjici, HE na Drini, R i TE Gacko, Elektrodistribucija Pale, Elektrokrajina, Elektro Doboj, Elektro-Hercegovina, HE na Vrbasu, R i TE Ugljevik i Elektro-Bijeljina. U konačnom plasmanu naša ekipa je osvojila četvrto mjesto.

Plasman Preduzeće Mjesto Bodova
1 Elektrokrajina Banja Luka 115
2 R i TE Ugljevik Ugljevik 98
3 R i TE Gacko Gacko 97
4 HE naTrebišnjici Trebinje 92
5 Elektro-Bijeljina Bijeljina 73
6 Elektrodistribucija Pale Pale 69
7 Elektro-Hercegovina Trebinje 68
8 HE na Drini Višegrad 67
9 Elektro Doboj Doboj 54
10 MH ERS – Matično preduzeće Trebinje 36
11 HE na Vrbasu Mrkonjić Grad 31

Najbolji ekipni rezultati su ostvareni u šahu, pikadu i krosu za žene (prvo mjesto) i kuglanju (drugo mjesto). Najbolji pojedinačni rezultat ostvarila je Ankica Barzut u krosu 400 m  osvojivši prvo mjesto, dok je Ivana Šekarić bila četvrta. Žene su u pikadu takođe zablistale. Slavojka Radovanović je osvojila drugo mjesto, dok je Radinka Kulašević bila treća u pojedinačnom plasmanu.  Muškarci su u kuglanju imali puno uspjeha (zlato im je izmaklo za samo dva čunja). Ratko Dabarčić je bio treći, a Lazar Sredanović četvrti u pojediničnom plasmanu.
Veliko iznenađenje za sve učesnike susreta je što je naša mješovita ekipa u šahu u finalu pobijedila ekipu RiTE Gacko, koji su u dosadašnjim susretima uvijek osvajali prvo mjesto.

Uprava ZP „HE na Trebišnjici“ a.d. Trebinje  je upriličila svečani prijem za takmičare i takmičarke našeg Preduzeća koji su ostvarili najbolje rezultate na petnaestim susretima radnika Elektroprivrede RS.