Aktiv žena Sindikata Elektroprivrede RS u radnoj posjeti HE Trebinje 1 i brani Grančarevo.

Članice Aktiva žena Sindikata  Elektroprivrede Republike Srpske, u srijedu , 27.10. 2021. godine posjetile su i obišle  pogon HE Trebinje 1 i branu Grančarevo.

Inicijativa za organizovanje radne posjete, uz prethodno usaglašavanje sa Upravom Hidroelektrana na Trebišnjici, podnesena je od strane predsjedniceAktiva žena Sindikata  Elektroprivrede RS, gospođe Vesne Zurovac .

Ova posjeta je jedna u nizu radnih aktivnosti s ciljem boljeg upoznavanja  sa proizvodnim procesima  preduzeća.

U okviru radne posjete goste  je dočekao  rukovodilac  HE Trebinje 1 , gospodin  Nikola Tubić i šef mašinske službe , g-din Miroslav Ljubibratić  sa saradnicima.

Članice Aktiva žena Sindikata  Elektroprivrede su tokom posjete pogonskim postrojenjima razgovarale sa zaposlenima toga organizacionog  dijela i obišle mašinska postrojenja,  kako bi se  upoznale sa uslovima rada i proizvodnim procesima .  Žene su izrazili zadovoljstvo zbog korisnih i sveobuhvatnih informacija koje su dobile.

Po završetku posjete članice Aktiva žena Sindikata  Elektroprivrede  RS su se zahvalile direktoru i  njegovim saradnicima na srdačnom prijemu .

FOTOGALERIJA