HET proslavlja krsnu slavu – Ilindan

Svetom arhijerejskom liturgijom u crkvi Svetog proroka Ilije na ostrvu u u Bilećkom jezeru počelo je obilježavanje krsne slave „Hidroelektrana na Trebišnjici“.

Liturgiji i svečanom lomljenju slavskog kolača prisustvuju vladika zahumsko-hercegovački i primorski Dimitrije, sveštenstvo i monaštvo Eparhije, članovi Uprave preduzeća, brojni zaposleni i mnoštvo vjernog naroda kao i gosti iz Srbije, studenti – učesnici Ljetnje duhovne škole koja se u našoj Eparhiji održava od 1. do 7. avgusta.

Vladika Dimitrije i članovi Uprave, nakon liturgije, čestitali su slavu svim radnicima „Hidroelektrana na Trebišnjici“  i onima koji praznuju Svetog proroka Iliju.

Zatim je obilježavanje krsne slave nastavljeno u Upravnoj zgradi preduzeća gd‌je su članovi Uprave polaganjem cvijeća na obilježje palim borcima u posljednjem Odbrambeno-otadžbinskom ratu odali počast onima koji su svoje živote dali za našu ljepšu budućnost.

Slava preduzeća svakako je bila idealna  prilika da se sumiraju rezultati u prethodnoj godini, kao i ono što je urađeno u tekućoj.

Direktor Gordan Mišeljić je čestitavši slavu izrazio uvjerenje da će „Hidroelektrane na Trebišnjici“ ostati stub razvoja naše regije te da će svi započeti infrastrukturni projekti biti uspješno realizovani uz nadu da će ovogodišnji poslovni rezultati biti dobri. Svi članovi Uprave zadovoljni su ostvarenim rezultatima u ovoj godini, koju su obilježile brojne investicije, kao i povoljna hidrološka godina.