het[@]henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

16. сусрети радника Електропривреде РС

Завршени су шеснаести сусрети радника Електропривреде РС који су одржани у Теслићу (Бања Врућица) од 18.-21. јуна 2015. године. На спортским сусретима су учествовале екипе из једанаест предузећа и то: МХ ЕРС – Матично предузеће, ХЕ на Требишњици, ХЕ на Дрини, Р и ТЕ Гацко, Електродистрибуција Пале, Електрокрајина, Електро Добој, Електро-Херцеговина, ХЕ на Врбасу, Р и ТЕ Угљевик и Електро-Бијељина. У коначном пласману наша екипа је освојила високо четврто мјесто:

Најбољи екипни резултати су остварени у пикаду и кросу за жене (прво мјесто), стоном тенису (друго мјесто) и куглању (треће мјесто). Најбољи појединачни резултат код жена оствариле су Анкица Барзут у кросу (400 м) и Радинка Кулашевић у дисциплини пикадо освојивши прва мјеста.

1 Р и ТЕ Угљевик Угљевик 115
2 Електрокрајина Бања Лука 105
3 Р и ТЕ Гацко Гацко 99
4 ХЕ на Требишњици Требиње 91
5 Електро – Бијељина Бијељина 84
6 Електродистрибуција Пале Пале 77
7 Електро – Херцеговина Требиње 71
8 ХЕ на Дрини Вишеград 51
9 Електро Добој Добој 44
10 ХЕ на Врбасу Мркоњић Град 40
11 МХ ЕРС – Матично предузеће Требиње 34

Посебно је важно истаћи да су обје наше такмичарке и на  претходним сусретима радника неколико пута освојиле прво мјесто у својим дисциплинама.

Што се тиче пласмана мушке екипе завидан резултат (друго мјесто) су остварили стонотенисери изгубивши у финалу од екипе Електрокрајине. Екипа у куглању је освојила треће мјесто, а Лазар Средановић је у био други у појединичном пласману са оборених 263 чуња.

{галлерy}теслиц2015{/галлерy}

Управа ЗП „ХЕ на Требишњици“ а.д. Требиње  је уприличила свечани пријем за такмичаре и такмичарке нашег Предузећа који су остварили најбоље резултате на шеснаестим сусретима радника Електропривреде РС.

Подијели на мрежама...