het[@]henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Посјета представника Електропривреде ХЗ ХБ Хидроелектрани Требиње 1

Након успостављене успјешне сарадње између ХЕ на Требишњици и ПХЕ Чапљина у циљу заједничке производње електричне енергије у ПХЕ Чапљина током 2020., која је настављена и у 2021. години, ХЕ на Требишњици и ПХЕ Чапљина су наставиле сарадњу и на другим пољима, а то се највише огледа у пружању одређене помоћи приликом ремонтних радова у електранама и размјени искустава по питању ревитализације истих.

Овим поводом, представници Погона ХЕ Требиње 1 су у јануару мјесецу прошле године посјетили ПХЕ Чапљина, а сада је на ред дошла посјета представника свих хидроелектрана у систему Електропривреде ХЗ ХБ Хидроелектрани Требиње 1.

Посјета је организована у понедјељак 05. јула 2021. године, а добродошлицу гостима осим представника Погона ХЕ Требиње 1 су пожељели и чланови Управе Предузећа г. Илија Таминџија и г. Милан Митровић. Домаћини су са гостима обишли све дијелове електране и брану, након чега су уз радни ручак наставили дружење и размјену искустава везаних за одржавање електрана и ревитализацију истих.

На крају посјете гости су исказали захвалност на дочеку и одушевљење нашом електраном, а такође и позвали представнике ХЕТ-а да посјете и друге електране у систему Електропривреде ХЗ ХБ.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Подијели на мрежама...