het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

21. сусрети радника Електропривреде РС

Сусрети радника „Електропривреде Републике Српске“, 21. по реду, у организацији Синдиката ЕРС-а, отворени су 7. октобра свечаним дефилеом свих екипа учесница на спортским теренима Града Сунца. Тродневно спортско надметање и дружење окупило је екипе 11 предузећа (10 зависних предузећа и Матичног предузећа ЕРС-а) са 542 такмичара. Такмичења су организована у десет спортских дисциплина, а са највише жара и најбољом навијачком атмосфером испраћено је такмичење у малом фудбалу и повлачењу конопца.

Од наших колега из „Хидроелектрана на Требишњици“ најбољи екипни резултат остварен је у пикаду за жене, гдје су наше колегинице са 518 кругова освојиле прво мјесто.

„Не можемо се баш похвалити резултатима на 21. Играма сем такмичарки у пикаду које су традиционално најбоље. Такмичари у осталим дисциплинама су подбацили. Сигуран сам да је главни разлог томе епидемија вируса корона због које није било ни адекватне припреме. Из истог разлога, врло мали број наших колега из ХЕТ-а је учествовао и у квалификацијама. Иако је на Играма битније дружење од тога ко ће побиједити, остаје жал за бољим резултатима.“ – рекао нам је Милош Нинковић, предсједник СО „ХЕ на Требишњици“.

Од Милоша Нинковића смо сазнали детаљне резултате по дисциплинама.

Што се тиче пласмана појединаца истакли су се:

  1. Радинка Кулашевић, која је са 143 круга освојила друго мјесто у појединачном пласману у дисциплини пикадо.
  2. Неда Кашиковић, којаје скоком у даљ, у дужини од 2,59 m, освојила пето мјесто у појединачном пласману.

У екипном пласману освојена су:

  1. Мали фудбал – 6. мјесто
  2. Одбојка – 7. мјесто
  3. Баскет 3×3 – 8. мјесто
  4. Повлачење конопца – 5. мјесто
  5. Шах – 7. мјесто
  6. Стони тенис (М) – 5. мјесто
  7. Стони тенис (Ж) – 8. мјесто
  8. Пикадо (Ж) – 1. мјесто
  9. Атлетика – трка 400 m и скок у даљ (Ж) – 8. мјесто

„Без обзира на постигнуте резултате, сада када влада епидемија, много је битније да сви будемо здрави, а ове Игре ћемо засигурно памтити по дивном дружењу и добром расположењу које је владало све вријеме.“ – додао је Нинковић и још једном се захвалио свим учесницима на фер игри те пожелио да Требиње буде домаћин и 22. Сусрета радника „Електропривреде Републике Српске“.

Подијели на мрежама...