het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Посјета представника Дринско – Лимских хидроелектрана

Након успостављене сарадње између синдиката „Хидроелектрана на Требишњици“ и Хидроелектране „Бајина Башта“, а на позив предсједника синдиката „Хидроелектрана на Требишњици“, Милоша Нинковића, данас је у посјети Хидроелектрани „Требиње 1“ боравило педесетак запослених  у „Дринско – Лимским хидроелектранама“.

Гостима је на круни бране „Гранчарево“ добродошлицу пожелио дипл. инж. Никола Тубић, руководилац ХЕ „Требиње 1“, а шефови служби Мирослав Љубибратић, Милорад Митровић и Милован Вукоје су колегама из „Дринско – Лимских хидроелектрана“ представили сиситем „Хидроелектрана на Требишњици“ детаљно им објашњавајући све појединости везане за историјат нашег предузећа, али и објекте у изградњи те планове у вези Хидроелектране „Дабар“ и Хидроелектране „Билећа“.

Наше колеге из Србије су се интересовале за бројне појединости у вези изградње лучне бране у карсту, уграђене опреме, тренутног функционисања предузећа до пројекта „Горњих хоризоната“.

Након обиласка круне бране „Гранчарево“, у пратњи руководиоца, шефова служби и инжињера у Хидроелектрани „Требиње 1“, колеге из Србије су обишле и машинску халу, а затим је дружење настављено у ресторану Хидроелектране „Требиње 1“, уз пригодно послужење.

Гостима из Бајине Баште, Зворника, Нове Вароши и Чачка на посјети се захвалио наш колега Милош Нинковић, док је Славко Бијелић, предсједник синдиката Хидроелектрана „Бајина Башта“ позвао запослене у „Хидроелектранама на Требишњици“ у узвратну посјету.

Након обиласка ХЕ „Требиње 1“, гости су у пратњи Милоша Нинковића обишли и Херцеговачку Грачаницу и манастир Тврдош.

ФОТОГАЛЕРИЈА

Подијели на мрежама...