ЗАХВАЛНОСТ ЗА КОНТИНУИРАНУ ПОДРШКУ

„Хидроелектране на Требишњици“ већ деценијама пружају подршку развоју спорта у нашем граду, али и цијелој Херцеговини. Један од клубова чији се рад континуирано подржава је Кошаркашки клуб „Леотар“. С тога су чланови управе КК „Леотар“ уручили признања и захвалнице челним људима „Хидроелектрана на Требишњици“.

У одсуству директора Гордана Мишељића, уоквирени дрес клуба примио је Милан Митровић, извршни директор за управљање системом.

Признања су уручена и осталим члановима Управе – Илији Таминџији, Слободану Чомићу и Милану Ковачу.

Извршни директор Милан Митровић се захвалио на поклонима и изразио наду да ће ХЕТ и КК „Леотар“ наставити добру сарадњу како би спортски таленти имали још боље услове за рад и напредак.

„Ми смо једини клуб у региону, који је ову сезону почео са дванаест домаћих, требињских играча што је прави раритет и мисаона именица за много веће градове у региону, а све то не би успјели без помоћи управо ХЕТ-а и осталих предузећа која дјелују у саставу ЕРС-а те шире друштвене заједнице“, истакао је Милутин Мастиловић, предсједник УО KK „Леотар“.

Спортски директор Владимир Алексић упознао је чланове Управе „Хидроелектрана на Требишњици“ са организационом структуром клуба, од школе кошарке, преко свих такмичарских селекција у млађим категоријама које броје преко 150 дјеце, те посебно истакао чињеницу да је KK „Леотар“ добио повјерење KСРС да организује финалну утакмицу најмасовнијег такмичења, Kупа Републике Српске, која ће бити одржана 14. фебруара текуће године у нашем граду.