ХЕТ прославља крсну славу – Илиндан

Светом архијерејском литургијом у цркви Светог пророка Илије на острву у у Билећком језеру почело је обиљежавање крсне славе „Хидроелектрана на Требишњици“.

Литургији и свечаном ломљењу славског колача присуствују владика захумско-херцеговачки и приморски Димитрије, свештенство и монаштво Епархије, чланови Управе предузећа, бројни запослени и мноштво вјерног народа као и гости из Србије, студенти – учесници Љетње духовне школе која се у нашој Епархији одржава од 1. до 7. августа.

Владика Димитрије и чланови Управе, након литургије, честитали су славу свим радницима „Хидроелектрана на Требишњици“  и онима који празнују Светог пророка Илију.

Затим је обиљежавање крсне славе настављено у Управној згради предузећа гд‌је су чланови Управе полагањем цвијећа на обиљежје палим борцима у посљедњем Одбрамбено-отаџбинском рату одали почаст онима који су своје животе дали за нашу љепшу будућност.

Слава предузећа свакако је била идеална  прилика да се сумирају резултати у претходној години, као и оно што је урађено у текућој.

Директор Гордан Мишељић је честитавши славу изразио увјерење да ће „Хидроелектране на Требишњици“ остати стуб развоја наше регије те да ће сви започети инфраструктурни пројекти бити успјешно реализовани уз наду да ће овогодишњи пословни резултати бити добри. Сви чланови Управе задовољни су оствареним резултатима у овој години, коју су обиљежиле бројне инвестиције, као и повољна хидролошка година.