het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Одржани 15. сусрети радника Електропривреде РС

Завршенису петнаести сусрети радника Електропривреде РС који су одржани у Теслићу (Бања Врућица) од 21.-23. јуна 2013. године. На спортским сусретима је учествовало укупно једанаест предузећа и то: МХ ЕРС – Матично предузеће, ХЕ на Требишњици, ХЕ на Дрини, Р и ТЕ Гацко, Електродистрибуција Пале, Електрокрајина, Електро Добој, Електро-Херцеговина, ХЕ на Врбасу, Р и ТЕ Угљевик и Електро-Бијељина. У коначном пласману наша екипа је освојила четврто мјесто.

Пласман Предузеће Мјесто Бодова
1 Електрокрајина Бања Лука 115
2 Р и ТЕ Угљевик Угљевик 98
3 Р и ТЕ Гацко Гацко 97
4 ХЕ наТребишњици Требиње 92
5 Електро-Бијељина Бијељина 73
6 Електродистрибуција Пале Пале 69
7 Електро-Херцеговина Требиње 68
8 ХЕ на Дрини Вишеград 67
9 Електро Добој Добој 54
10 МХ ЕРС – Матично предузеће Требиње 36
11 ХЕ на Врбасу Мркоњић Град 31

Најбољи екипни резултати су остварени у шаху, пикаду и кросу за жене (прво мјесто) и куглању (друго мјесто). Најбољи појединачни резултат остварила је Анкица Барзут у кросу 400 м  освојивши прво мјесто, док је Ивана Шекарић била четврта. Жене су у пикаду такође заблистале. Славојка Радовановић је освојила друго мјесто, док је Радинка Кулашевић била трећа у појединачном пласману.  Мушкарци су у куглању имали пуно успјеха (злато им је измакло за само два чуња). Ратко Дабарчић је био трећи, а Лазар Средановић четврти у појединичном пласману.
Велико изненађење за све учеснике сусрета је што је наша мјешовита екипа у шаху у финалу побиједила екипу РиТЕ Гацко, који су у досадашњим сусретима увијек освајали прво мјесто.

Управа ЗП „ХЕ на Требишњици“ а.д. Требиње  је уприличила свечани пријем за такмичаре и такмичарке нашег Предузећа који су остварили најбоље резултате на петнаестим сусретима радника Електропривреде РС.

 

Подијели на мрежама...