het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Почели радови на изградњи затвореног базена на „Бањама“

Данас су на Абазовини почели радови на изградњи затвореног базена у оквиру спортско-рекреативног комплекса „Бање“ у Требињу. Инвеститор, Хидроелектране на Требишњици, обезбиједио је у ову сврху око 10 милиона КМ.

Ова вијест обрадовала је све грађане Требиња спортског духа, а највише пливаче, који по завршетку радова више неће морати да иду на припреме у околне градове. Изградњом овог комплекса град ће добити модеран спортски објекат који ће садржати два базена у приземљу, већи, олимпијских димензија 50×25 m, дубине 2,2 m, базен за распливавање димензија 25×10 m, дубине 2,2 m, и компензациони базен, као и друге пратеће садржаје (свлачионице, теретану, гардеробу, просторије за судије-делегате, конференцијску салу, ресторан, мокре чворове, сауну, унутрашње/подземне гараже и вањски/надземни паркинг). Укупна корисна површина објекта биће 10.000 m2.

Извођач радова је конзорцијум фирми „Интеграл инжењеринг а.д. Лакташи – Интегра инжењеринг д.о.о. Бања Лука – Херц Градња доо Билећа“. Рок за извођење радова је 580 радних дана.

Подијели на мрежама...