het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Скромном свечаношћу обиљежена крсна слава ХЕТ-а

Светом литургијом у цркви Св.пророка Илије, на острву у Билећком језеру, и славским обредом након литургије, прослављена је крсна слава „Хидроелектрана на Требишњици“ – Илиндан. Уобичајено прослављање у објектима предузећа изостало је због опште ситуације проузроковане епидемијом ковида-19.

Литургији и скромној свечаности, ломљењу славског колача и ручку поред црквице, присуствовали су Гордан Мишељић, директор „Хидроелектрана на Требишњици“,  Љубо Вуковић, извршни директор за економске, правне и опште послове, Никола Тубић, руководилац ХЕ Требиње 1, игуманија Текла и монахиња из манастира Добрићево, као и неколицина радника ХЕТ—а и мјештана из околине. Литургију је служио свештеник Александар Шмања.

Гордан Мишељић и свештеник Александар Шмања упутили су честитке свим радницима „Хидроелектрана на Требишњици“ поводом славе, уз наде да ћемо сљедећу славу дочекати у редовним околностима и да ће епидемија бити далеко иза нас.

Поводим крсне славе положено је цвијеће на обиљежја палим борцима у посљедњем одбрамбено-отаџбинском рату, као и радницима који су страдали током изградње бране Гранчарево.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=“76″ gal_title=“Slava HET-a 2020″]

Подијели на мрежама...