het@henatrebisnjici.com +387 (059) 260-213

Пикадо тим опет најбољи

На управо завршеним 22. Сусретима радника Електропривреде Републике Српске, екипа „Хидроелектрана на Требишњици“, у генералном пласману, подијелила је шесто мјесто са екипом Електро – Бијељине.

Сусрети су почели у четвртак вече, 23. јуна, свечаним дефилеом, а част да отвори радничке спортске игре припала је Ивану Копривици, извршном директору за техничке послове у Мјешовитом холдингу Електропривреде Републике Српске.

У петак, 24. јуна, екипе су од девет часова биле на борилиштима. Такмичења су се одржавала у 13 дисциплина. Петак је, углавном, био резервисан за квалификације док су у суботу, 25. јуна била организована полуфинална и финална такмичења.

Након два дана фер и спортске игре, посебно смо поносни на колегинице: Радинку Кулашевић, Неду Кецојевић, Бојану Миљковић и Ољу Алексић, које су изузетно јакој конкуренцији, освојиле прво мјесто у пикаду. Пикадо тим је бриљирао и прошле и ове године, а Радинка Кулашевић је са освојена 152 круга убједљиво најбољи пикадо играч. Бојана Миљковић је са освојених 136 кругова заузела пето мјесто.

Ништа мање похвале не заслужује ни женски стрељачки тим у саставу: Тамара Гвозденовић, Биљана Милојевић и Јелена Петровић, који је освојио одлично треће мјесто.

Након шест сати игре, остао је жал за трећим мјестом у женском стонотениском тиму. Колегинице Маре Брњош, Љубица Пујић и Душица Марић освојиле су четврто мјесто.

И остали тимови „Хидроелектрана на Требишњици“ уложили су велики труд на спортским теренима те је пласман нашег колектива по дисциплинама сљедећи:

  • Атлетика – трка на 400 m и скок удаљ (жене) – шесто мјесто. У појединачној конкуренцији, у трци на 400m Душанка Чихорић се пласирала на пето мјесто, а у скоку удаљ Јелица Манигода на четврто мјесто,
  • Мали фудбал (мушкарци) – седмо мјесто,
  • Одбојка (мушкарци) – шесто мјесто,
  • Одбојка (жене) – осмо мјесто,
  • Баскет три на три (мушкарци) – пето мјесто,
  • Надвлачење конопца – пето мјесто,
  • Шах (мјешовита екипа) – шесто мјесто,
  • Стрељаштво (мушкарци) – шесто мјесто и
  • Стони тенис (мушкарци) – једанаесто мјесто.

Свечаним проглашењем најуспјешнијих екипа и појединаца којима су уручени пехари и дипломе, у суботу 26. јуна у вечерњим сатима, завршене се најмасовније радничке спортске игре „Електропривреде РС“ у досадашњој историји ове манифестације.

Према званичним подацима, на 22. Сусретима радника ЕРС-а у Требињу учествовало је рекордних 1.320 учесника, а укупни побједник у генералном  пласману је екипа РиТЕ Гацко, док су друго и треће мјесто заузели тимови РиТЕ Угљевик и Електро-Крајина Бањалука. Пехаре најуспјешнијим екипама уручио је Јовица Влатковић, извршни директор за развој и инвестиције ЕРС-а.

Билтен са 22. сусрета радника Електропривреде Републике Српске можете преузети ОВДЈЕ

ФОТОГАЛЕРИЈА

Подијели на мрежама...